AKTUELNO

Poslednja tri nastupa u večerašnjem izdanju Pinkovih zvezdica ostaviće snažan utisak na gledaoce Televizije Pink.

Posle osam sjajnih nastupa u večerašnjim "Pinkovim zvezdicama", došao je red za fantastičnu trojku koja će uzbudljivo muzičko veče na Televiziji Pink završiti na najspektakularniji mogući način.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i svaki put do sada, Katarina Radulović "zapaliće" glamuroznu scenu svojim energičnim nastupom upotpunjenim adekvatnim stajlingom, koreografijom i scenografijom kojima će podići ceo studio na noge.

Foto: Printscreen Youtube

Odmah posle nje, jedanaesti po redu nastupiće Sergej Pajić, koji je odlučio da se i ovaj put predstavi pesmom bržeg ritma zbog koje će publika u studiju sve vreme biti na nogama. U skladu sa pesmom "Crveno je boja ljubavi", Sergej je za svoje novo pojavljivanje u "Pinkovim zvezdicama" odabrao blejzer u istoj boji, dok je boju kose promenio.

Foto: TvPink Printscreen

Posle dva energična nastupa sledi bajkovita završnica večerašnjeg predstavljanja najtalentovanijih tinejdžera u regionu.

Foto: TvPink Printscreen

Emotivnom baladom jedanaesta po redu večeras predstaviće se Žaklin Tarakči, koja je ponovo odabrala magičnu pesmu u kojoj će ponovo pokazati sav svoj raskoš i talenat koji već mesecima unazad oduševljava članove žirija, ali i milionski auditorijum Televizije Pink.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice

#Sergej Pajić

#Televizija Pink

#Žaklin Tarakči

'