AKTUELNO

Mladi pevač je otvorio dušu u superfinalu.

Talentovani pevač Nemanja Guzijan izdvojio se među pevačima koji su se takmičili u najgledanijoj sezoni šoua "Ja imam talenat".

Foto: Pink.rs

Mladi Apatinac je svojim izvođenjem etno pesama uspeo da dopre do srca publike i plasira se u superfinale šoua za najdarovitije.

Foto: TV Pink Printscreen

On je pre emisije pričao o tome kako je trpeo maltretiranje u svom rdonom Apatinu i kako je konačno sve to prestalo kada je svojim roditeljima rekao da je drugačiji, pa se i rasplakao u najavi.

Za samu završnicu pripremio je i otpevao pesmu "Voda", koju u originalu izvodi Slobodan Trkulja, i svojim glasom ponovo je uspeo da fascinira i žiri i publiku.

Foto: TV Pink Printscreen

- On je meni jedna beskrajno emotivna duša i izabrao je prvai put da to iskaže. Ja ti želim sreću nezavisno od ovog takmičenja, jer ima šanse da napravi nešto veliko - rekla mu je Ana.

- Čuo sam u ovoj najavi da si trpeo matretiranja i ovim nastupom si se posrao po glavama tim ljudima koji su te maltretirali. Svaka čast - prokomentarisao je Rasta.

Foto: TV Pink Printscreen

Žika mu je rekao da bi voleo da čuje neki drugi žanr od njega, ali da se svakako oduševio i ovim, dok se Danica nije složila sa ovim.

- Ne vidim razlog da Nemanja peva drugu vrstu muzike, jer dečko je pokazao da tu vlada i da tu najbolje dolazi do izražaja. Sve to što te šibalo ti si izlazio kao pobednik i ja ti želim da i ovde izađeš kao pobednik - rekla mu je Danica.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Nemanja Guzijan

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

'