AKTUELNO

Mladi pevač otvorio je dušu i priznao sa kakvim se sve preprekama suočavao na putu do najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

Gledaoci već imaju svoje favorite među takmičarima iz popularnih "Pinkovih zvezda". Od mladih pevača koji su pokupili simpatije i žirija i više miliona ljudi kraj malih ekrana je i Petar Barović iz Vrbasa, koji ne krije da je njegov put do najpopularnijeg muzičkog takmičenja bio trnovit.

Osim što je iz Vrbasa do Beograda, gde je pohađao školu pevanja Aleksandre Radović, morao da prelazi put od 130 kilometara, njegov put to zvezda otežale su i druge okolnosti.

Suočavao sam se sa raznim osudama i spoticanjima, ali me to nije sprečavalo. Svestan sam da nije bitno raditi ono što se od nas očekuje, već ono što mi sami želimo - kaže talentovani Petar.

Foto: Privatna arhiva

Za svoju borbu za mesto na estradnom nebu ima podršku prijatelja i porodice, a smatra da sve u životu što se radi treba raditi sa emocijama.

– Mislim da je u životu najvažnije biti srećan i ništa ne forsirati, već sve raditi srcem - zaključuje ovaj mladi talentovani mladić.

U nastavku pogledajte njegovu obradu planetarnog hita Džastina Timberlejka, kao i neke od najzapaženijih nastupa iz "Pinkovih zvezda".

M. V.

#Petar Barović

#Pinkove zvezde

#pevač

'