AKTUELNO

Mladi pevač je spreman i za takve nastupe.

Za Petra Barovića već su članovi žirija više puta istakli da su sigurni da će on biti zvezda u budućnosti. Ovaj takmičar u "Pinkovim zvezdama" najčešće peva pop pesme, pa nas je zanimalo da li misli da može da se izbori sa konkurencijom kod koje dominira folk repertoar.

Smatram da mogu! Prvenstveno zato što pravi talenat u moru šunda uvek ispliva na površinu, a talenat je svakako jedna od karata na koju ja igram. A drugi razlog zbog kojeg mislim da mogu je to što nisam neko ko ume da peva samo i isključivo pop muziku, iako je najviše volim i u skladu sa tim biram da se njome predstavljam na takmičenju. Ne ograničavam sebe samo na pop muziku, verovatno ću jednog dana snimiti i neki folk - rekao je Barović za "Pink.rs" i napomenuo da ne smatra da je generalno folk muzika šund, već da su se u tu muziku uvukli mnogi koji kvalitetom ne zaslužuju da uopšte budu deo muzičke scene.

Foto: Privatna arhiva

Imali smo prilike da gledamo snimke mnogih folk pevača koji se ponižavaju za bakšiš na svadbama po dijaspori. Da li bi Petar u budućnosti bio spreman da peva na takvim veseljima i da li bi zbog deviza bio spreman na sve?

Kada bih pevao na svadbi, pre svega bih se trudio da se ja lično dobro provedem i da napravim dobru atmosferu, a gde je dobra atmosfera tu je i dobar bakšiš, tako da mislim da za vulgarnostima nema potrebe. Nemam ja problem da pevam na takvim veseljima, pevam gde god da je moja publika, ali bih se trudio uvek da sačuvam svoje dostojanstvo - tvrdi mladi pevač.

Autor: M.V.

#Petar Barović

#Pinkove zvezde

'