AKTUELNO

Klinci su sve u studiju ostavili bez daha.

Grupa "Funny kids" osvojila je publiku i žiri u takmičenju "Ja imam talenat". Grupu čini 13-oro dece uzrasta od osam do 12 godina, a oni dolaze iz Kumanova. Oni su odlučili da žiriju pokažu svoj najbolji nastup.

Foto: Printscreen

- Mnogo smo zadovoljne. Bili smo uvežbani. Imali smo i tremu i odgovornost, ali daćemo sve od sebe da bismo prošli u finale - poručili su klinci iz Makedonije.

Nakon njihovog plesa, članovi žirija prokomentarisali su nastup.

Foto: Printscreen Youtube

- Devojke, bile ste sjajne - poručila je Ana Mihajlovski takmičarkama.

- One su toliko bile dobre i publika u studiju to potvrđuje. Ja se beskrajno radujem njihovom nastupu. One su kao neke čilridersice i beskrajno su šarmantne iako je njih 13 mislim da je to za njih srećan broj - kazala je Danica.

Foto: Printscreen

- Ja se bekrajno radujem kada vidim da ste vi u emisiji. Ja sam uživala u svakom vašem nastupu. Ne znam šta prvo da prokomentarišem, ples ili koreografiju ili te vaše preslatke face. Mnogo nam je drago kada neko dođe iz druge zemlje kod nas jer onda ovaj naš šou postaje internacionalan. Hvala vam na ovom lepom plesu - poručila je Ana tačarima.

- Bile ste fenomenalni i uživao sam zaista od počekta do kraja. Ovo je vaš najbolji nastup do sada - dodao je Žika.

Foto: Printscreen

- Ona mala devojčica na kraju je preslatka. Ona je izdvoje na kraju i preslatka je. Stvarno ste neverovatna grupa. Svaka čast, sve igrate izuzetno, pogodili ste i kostime i svaka čast - kazao je Rasta.

Podsećanja radi, klinci ''Funny Kids'' bili su jedini predstavnici iz Makedoniji u nekadašnoj Pinkovoj emisiji ''Više od igre'', a čiji je žiri činila između ostalog i Ana Nikolić.

Na malim ekranima je broj putem kog možete da glasate za svog favorite.

Autor: B. Radonić

#Funny kids

#Ja imam talenat

'