AKTUELNO

U sinoćnjoj emisiji "Pinkovih zvezdica" su talentovani mališani još jednom ostavili žiri bez daha.

Iza nas je još jedna sjajna epizoda najgledanijeg takmičenja za decu, a žiri ni ovog puta nije krio oduševljenje. Talentovani mališani su usvojili sve sugestije i poslušali savete žirija i u drugom krugu pokazali još bolje pevanje.

Foto: YouTube screenshot

Sinoć su takmičari birali razne pesme, a neki od njih su izabrali i omiljene pesme članova žirija, kao i pesme koje su ih podsetile na ranu mladost. Članovi stručnog žirija, kao i publika, još dugo će pričati o nastupima ovih mališana, a nekoliko njih je sinoć uspelo da raspameti žiri.

Adriana Salahović je sinoć otpevala pesmu Lejle Hot "Suza stihova" i pobrala sve simpatije žirija. Osim glasom, Adriana je žiri očarala i svojim izgledom.

- Imaš divnu boju glasa. Ti tako miluješ dok pevaš. Uživala sam slušajuči te i gledajući te, toliko si lepa devojčica. Sve pohvale - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

Sergej Pajić je od svog imenjaka Sergeja Ćetkovića dobio sve pohvale za kontakt sa publikom. Ovaj takmičar je rođen za scenu, a sinoć je u studiju "Pinkovih zvezdica" napravio pravu žurku.

- Napredovao si mnogo! U odnosu na prošlu emisiju, 300 posto si se pevački popravio. Ovo je super napredak i jako sam zadovoljna tvojim nastupom. Biraj ovakve pesme. Mogu da te savetujem da nam čak nešto i odrepuješ, to uopšte ne bi bilo loše - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Sara Asanović je za svoje sinoćnje izvođenje pesme Laure Pauzini "A ritorno da te" dobila svih pet glasova žirija, ali i more komplimenata.

- Pevala si moju omiljenu pesmu, hvala ti do neba! Ovo je prvi put da slušam ovu pesmu u "Pinkovim zvezdicama" i otpevala si je divno - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

Publika sa nestrpljenjem iščekuje petak i novu epizodu "Pinkovih zvezdica, a mnogi od njih već imaju svoje favorite koje žele da vide u superfinalu.

J. Vučić

#Adriana Salahović

#Pinkove zvezdice

#Sara Asanović

#Sergej Pajić

'