AKTUELNO

Soraja Vučelić ne podržava svoju prijateljicu koja je ovih dana u centru pažnje zbog snimaka za koje tvrdi da joj je slao Šako Polumenta.

Nakon što je sedamnaestogodišnja Mina Vrbaški objavila snimak za koji tvrdi da joj je poslao folker Šako Polumenta, digla se ogromna prašina.

Foto: Pink.rs

Pevač je porekao da je sporan video slao četrdeset godina mlađoj devojci, dok je ona objasnila da joj, u ovim za nju teškim trenucima, najveću podršku pruža drugarica Soraja Vučelić. Međutim, zbog čitave ove situacije i njihovo prijateljstvo zapalo je u veliku krizu.

Foto: Pink.rs

- Veliku podršku imam od Soraje. Ona mi govori kako da se ponašam i kako da postupim u ovoj teškoj situaciji. Ona Šaka poznaje dugo, ali je veoma iznenađena ovakvim njegovim ponašanjem, smatra da mu to ne priliči. Naravno, moja majka i moj dečko su uz mene i apsolutno me podržavaju u svemu. Veruju mi i znaju da ja nisam uradila ništa loše - izjavila je Mina pre nekoliko dana za Pink.rs, a onda se oglasila i Soraja koja ne želi da je bilo ko dovodi u vezu sa Minom, Šakom Polumentom i spornim snimcima.

Foto: Printscreen Instagram

Prestanite u moje ime da pišete da od mene bilo ko ima podršku kada su u pitanju gluposti koje me se ne tiču! To apsolutno nema veze sa istinom! Moju podršku imaju samo za lepe stvari, ali sve ostalo me uopšte ne zanima - izričita je bila Soraja.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Šako Polumenta će u sutra uveče u 22 sata u emisiji "Amidži šou" na Televiziji Pink otkriti sve detalje skandala koji već nedelju dana unazad potresa domaću javnost, a šta vas još očekuje u emisiji Ognjena Amidžića pogledajte u nastavku:

D. T.

#Mina Vrbaški

#Skandal

#Soraja Vučelić

#pevač

#starleta

#Šako Polumenta

'