AKTUELNO

Soraja Vučelić izjavila je da nema sponzora, te da se posle smrti majke izdržava upravo od budžeta koji je nasledila od nje.

Mnogi se pitaju odakle Soraji Vučelić novca za luksuzna putovanja, skupocenu garderobu i život na visokoj nozi, a ona tvrdi da je nasleđeni novac na pravi način iskoristila, zbog čega sada ubira plodove svoje mudre odluke.

Foto: Soraja Vučelić, Foto: Instagram Printscreen

Naime, Soraji je majka umrla kad je imala samo 18 godina i njoj je pripalo nasledstvo koje je pametno iskoristila.

- Kada sam ostala bez mame, borila sam se kao lavica. Novac koji sam nasledila od nje uložila sam u izgradnju kuće. Digla sam četiri sprata koja izdajem. Nisam se bahatila. Bez obzira što sam bila mlada, nisam izlazila, kupovala garderobu, već sam sve ulagala u nekretnine. Čak sam i sama sa majstorima radila, bila sve vreme sa njima, nisam ništa prepuštala slučaju -  ističe Soraja i dodaje:

Foto: Soraja Vučelić, Foto: Instagram Printscreen

- Malo-pomalo skupljala sam novac, pa tako sada imam i sopstveni kazino. Poenta je samo biti hrabar i ulaziti u biznis bez bojazni da ćeš izgubiti. I naravno, treba znati sa parama, a ne uzaludno troškariti okolo -  ističe Soraja.

Ona sada veliki deo novca troši na skupe automobile, putovanja i skupocene komade garderobe, što i ne krije.

- Volim da putujem i često novac dajem na to. S druge strane, dosta ulažem u sebe, pa sam , tako, nedavno kupila kosu od dve hiljade evra, koja je prirodna. Videla sam da takvu nosi Kim Kardašijan, pa sam i ja poželela da je imam. Nemam sponzore niti čekam da mi neki muškarac padne sa neba i pretvori mi život u bajku -  izjavila je popularna starleta.

Foto: Soraja Vučelić, Foto: Instagram Printscreen

Autor: D. Tanasijević

'