AKTUELNO

On je devojku odmah upoznao sa roditeljima, a nova snajka se Živojinovićima veoma dopala.

Stefan Živojinović već neko vreme se viđa sa atraktivnom manekenkom Jovanom Piljom, za koju se šuška da je pre njega bila u vezi sa sinom folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, Milošem.

Odmah na početku veze upoznao je devojku sa roditeljima, a širem krugu prijatelja predstavio je na rođendanu svog mlađeg brata Viktora. Jovana se veoma dopala porodici Živojinović.

Stefan i Jovana upoznali su se pre dva meseca preko Instagrama, kada je on raskinuo vezu sa Doroteom, i veoma brzo su započeli ljubavnu romansu. Dogovorili su se da vezu kriju od javnosti, međutim, gotovo je nemoguće bilo šta sakriti jer ona bukvalno živi u porodičnoj vili Živojinovića na Bežanijskoj kosi - rekao je dobro obavešteni izvor blizak manekenki i dodao:

- Stefan je baš zaljubljen u nju i gotovo se ne odvajaju, čak ju je poveo i na rođendansku žurku Ace Pejovića gde nisu krili koliko se vole. Sve vreme su se ljubili, plesali i posvećivali pesme jedno drugom - ispričao je izvor.

Inače, verujemo da se ovo nimalo nije dopalo pevačici Aleksandri Prijović, budući da se sa prethodonom Stefanovom devojkom, Doroteom, veoma zbližila.

Foto: YouTube screenshot

Sa Doroteom se super slažem. Ona je sjajna devojka. Mnogo mi je krivo što nemam malo više slobodnog vremena za druženje i viđanje sa njom i Stefanom - rekla je pevačica za Pink.rs jednom prilikom.

Čim su raskinuli Dorotea i Stefan su obrisali sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža čime su potvrdili spekulacije da se nisu razišli na nimalo prijatan način, te da i nisu ostali u prijateljskim odnosima.

Autor: M. K.

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

#Stefan Živojinović

#pevačica

'