AKTUELNO

Lukas je svoju novu, 21 godinu mlađu devojku već upoznao i sa prijateljima.

Javnost je još uvek u čudu zbog vesti da popularni folker Aca Lukas (48) uživa u vezi sa 21 godinu mlađom crnkom Branislavom Pašajlijom (27). Par se više ni ne krije, a svoju ljubav javno pokazuju gde god stignu.

Kako saznajemo, oni su se sinoć zajedno pojavili na nastupu jedne pevačice, a Aca je svoju novu devojku predstavio prijateljima.

Aca uživa u ljubavi sa Branislavom, a jedva je čekao da je predstavi svojim prijateljima. Pojedini su bili u čudu jer je tako brzo počeo da se u javnosti eksponira sa njom, međutim lepo su je prihvatili. Lukas jedva čeka da otpočne zajednički život sa Branislavom, a sinoć je pred svima pokazao koliko mu znači - rekao je naš dobro obavešteni izvor koji se zatekao na licu mesta i dodao:

PROČITAJTE JOŠ: LUKAS OTVORIO DUŠU! Folker otkrio PRAVI RAZLOG zbog kojeg je PUKAO BRAK sa Sonjom!

- Lukas je sinoć na jednom splavu uzeo separe, a celo veče je sa Branislavom razmenjivao nežnosti, čime je jasno pokazao koliko je zaljubljen. Malo su popili i opustili se, pa su zaboravili da su na javnom mestu, a njihovo slobodno ponašanje privuklo je poglede radoznalih koji su bili u čudu što Lukasa vide u tom izdanju - završava izvor za Pink.rs.

Aca je nakon nekoliko nedelja ćutanja otkrio pravi razlog razvoda od Sonje.

Moja zajednica sa Sonjom već više od godinu dana nije funkcionisala, što ne znači da je iko kriv, već da je došlo do emotivne praznine. To više nije bio brak, osećanja su se ugasila. Dogovorili smo se da se rastanemo, ali bilo je turbulencija, ne zbog mene i nje, nego zbog činjenice da oboje treba da izdržimo pritisak raznoraznih savetnika. Ja sam izdržao, ona malo manje. Desile su se stvari koje nisu bile lepe ni poželjne za sve ono što smo prošli u našem zajedničkom životu. Emotivni rastanak već se dogodio, kao i sudski razvod. Da je valjalo, ne bi bilo tako – otkrio je pevač i dodao da nije preljubnik, kao i da to nije razlog zbog kojeg se rastaje sa Sonjom - izjavio je Lukas.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Branislava Pašajlija

#Sonja Vuksanović

#Veza

#pevač

'