AKTUELNO

Njoj ovaj kandidat nije bio po meri zbog, kako je kazala, fizičkog izgleda.

Poslednji kandidat koji je večeras želeo u dejting šou programu "Izvedi me" da pronađe svoju srodnu dušu je Rade Đorđević iz Beograda.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih se složila sa devojkama, ne znam koja ne voli bradu. I sviđa mi se što je poslao svim devojkama poljupce - rekla je Anja.

Foto: TvPink Printscreen

U svom video predstavljanju Rade je otkrio da ima 20 godina i da trenutno studira, a u slobodno vreme trenira, šeta i izlazi. Ovaj kandidat više voli da njemu devojke prilaze jer se tako oseća bolje.

Isključila sam se zato što evo opet teretana neka je u pitanju, a nisam sačekala talenat jer je verovatno nešto sa loptom. A isto, mislim, ništa na kontu tebe, ali više bih volela da me izvede neko u odelu jer večeras sam se obukla tako - rekla je Melisa.

Foto: TvPink Printscreen

- Možeš li, molim te da podavrneš nogavicu? Imam pitanje, zašto momci u teretani bilduju leđa i ruke, a nogice su im ovolišne kao kod devojke. Zašto ne vežbaš nogice, a ovako imaš falinku - pitala je Sara Radeta.

Foto: TvPink Printscreen

Radetov talenat je bio neobičan, da gleda devojku u oči i da se takmiče ko će pre da trepne.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni se sviđa njegov osmeh, jako mi se sviđa. I nemam šta da mu zamerim, stvarno, fin je dečko - rekla je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Rade je suzio svoj izbor na Snježanu i Jelenu A, a na kraju rešio da izvede Snježu. Ona mu se svidela jer je rekla da svoje momke ne vara, a i njena frizura mu je, kako je objasnio, zapala za oko.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Izvedi me

#Televizija Pink

#emisija

'