AKTUELNO

Njoj je ovaj kandidat bio simpatičan, ali je morala da pritisne crveni taster.

Drugi takmičar u večerašnjoj emisiji "Izvedi me" je Nikola iz Čačka. Nikola se na samom početku rukovao sa svakom devojkom.

Foto: TvPink Printscreen

Nova devojka je Natalija, i ona nije krila simpatije prema Nikoli.

- Svidelo mi se što se pozdravio sa svakom, to je prvo, a drugo, imaš lep osmeh, uvek se smej. To je to za sad - rekla je Natalija.

Foto: TvPink Printscreen

U svom video predstavljanju Nikola je otkrio da ima 21 godinu i da radi kao konobar. U slobodno vreme, on volontira u Crvenom krstu.

Nakon video predstavljanja, pet devojaka je pritisnulo crvene tastere.

Prvo, ne sviđa mi se njegov stajling, iskreno, ne ide uz mene. A drugo, rekao si da nikada ne bi bio sa ljubomornom devojkom, ja sam ljubomorna, i to priznajem i volim kada je dečko ljubomoran, to znači da mu je stalo - rekla je Žoze koja je pritisla crveni taster.

Foto: TvPink Printscreen

- Želim da ti se zahvalim u ime svih devojaka ovde što si rekao da si došao da nađeš inteligentnu devojku - rekla je Sanja R.

Foto: TvPink Printscreen

Nikola iz Čačka je odlučio da kao svoj talenat pokaže svoje umeće iscrtavanja grafita sprejem. Na beloj ploči je napisao "Moji talenti nisu za javnost". Ipak, neke devojke nisu bile oduševljene ovim njegovim talentom te su pritisle crvene tastere.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Iskreno, ponadala sam se da ćeš da crtaš jednu od nas, a pošto nisi, samo si se tagovao. NIje baš smešno - rekla je Melisa.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se sve dopalo. A pretpostavljam da si napisao ovo jer si hteo sebi da suziš izbor, jer si rekao da voliš malo luđe devojke. Ali mislim da bi se moja majka šokirala kada bih izašla sa nekim ko je napisao ovo, tako da izvini - rekla je Jelena A.

Nikola je na kraju ugasio sve preostale devojke i suzio svoj izbor na Svetlanu i Veku, a kako je sam rekao, Veku je izabrao jer mu se svidela njena unutrašnja lepota.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Izvedi me

#Televizija Pink

#emisija

'