AKTUELNO

Idem pevam i ne znam šta se dešava kada sam video sve te konfete na sceni - objasnio je takmičar kako se osećao kada je dobio zlatni taster.

Dejan Tasić Tasa u prvom krugu predstavio se tako što je imitirao Zoricu Brunclik u emisiji ''Ja imam talenat'', nakon čega je dobio zlatni taster od Ane Mihajlovski. Ovoga puta došao je na revijalni nastup i predstavio se u potpuno drugačijem svetlu. Tasa se odlučio za numeru i imitaciju Zdravka Čolića.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve što se desilo bilo je kao iz sna. Idem pevam i ne znam šta se dešava kada sam video sve te konfete na sceni. Pesma koju ću sada pevati je malo ozbiljnija u odnosu na ono što sam radio prethodni put - otkrio je Dejan.

Foto: TvPink Printscreen

- Upravo je opravdao tvoj zlatni taster. SVaka čast. Što nisi malo viši i mršaviji pa da budeš solo pevač. Ne bih voleo da ostaneš na nivou imitatora jer si me prijatno iznenadio sada - iskren je bio Žika.

- Zorica je bila bolja i komičnija. Doduše, ovo je i teži zadatak. Kada su visine u pitanju to je to, ali donje lage nisu dobre - objasnila je Danica.

Foto: TvPink Printscreen

- Tasa je intrigantan od samog starta. Zorica Brunclik je bila zabavnija, ali lepo si se snašao - istakao je Rasta.

- Od Zorice Brunclik do Čole... Veliki napredak. Ja ovde ne bih ni ocenjivala imitaciju, nego pevanje. Jedva čekam da vidim šta si pripremio za sledeći put - oduševljena je bila Ana Nikolić.

Autor: B. R.

#Ja imam talenat

'