AKTUELNO

Ona je u subotu uveče nastupila u rodnom Sarajevu, u kom su je nekadašnji sugrađani dočekali raširenih ruku.

Vikend koji je iza nas, bio je i više nego uspešan za lepu pevačicu Maju Berović, ali i malerozan. Ona je u subotu uveče nastupila u rodnom Sarajevu, u kom su je nekadašnji sugrađani dočekali raširenih ruku.

Foto: Promo

Iako je na koncertu koji su organizovali Jala Brat i Buba Coreli, bilo više gostiju, u trenutku kada se pojavila Maja Berović, prisutni u Domu mladih, gde se održao koncert su počeli da pevaju i igraju, podržavajući svoju sugrđanku.

Foto: Promo

Pesma ''A to me radi'', koja je Majin prvi duet u karijeri, a koji je snimila sa pomenutim dvojcem, još jednom je potvrdila da je neprikosnoven hit i da je svakako najslušanija pesma širom Evrope, u šta su se izvođači mnogo puta uverili na nastupima.

Foto: Promo

Kada su videli koliko ju je publika dobro prihvatila Maju, Buba i Jala su je zamolili da odpeva još pet pesama, na šta je ona pristala i napravila potpuni delirijum, koji nije ponovio nijedan drugi učesnik. Međutim, Maja je imala i mali peh, kada je na petoj pesmi prestao da joj radi mikrofon, na šta je publika u znak podrške počela da skandira: “Majo mi te volimo“ i tako pokazali da ima njihovu maksimalnu podršku.

Foto: Promo

Iako prostor u kom se održao koncert prima između dve i tri hiljade ljudi, procenjuje se da je unutra bilo blizu četiri hiljade posetilaca, dok je bar pola od toga ostalo ispred.

Autor: M. K.

#Maja Berović

#pevačica

'