AKTUELNO

Dočekali ih raširenih ruku.

Jedna od naših najuspešnijih teniserki, Ana Ivanović trenutno boravi u Beogradu, i to sa suprugom, slavnim nemačkim fudbalerom, Bastijanom Švajnštajgerom.

Lepo vreme njih dvoje su iskoristili kako bi prošetali pored reke, a fotografiju sa keja podelili su i na svojim Instagram profilima.

Vidi ko je u gradu - napisala je Ana kao komentar na ovu fotografiju koja je izazvala lavinu komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

"Svuda pođi, kući dođi", "Dobro došli kući, u Anin Beograd", "Lepo vas je videti u Aninom rodnom gradu, prelepi ste" samo su neki od komentara ispod ove teniserkine objave, koja je za kratko vreme zaradila veliki broj lajkova.

PROČITAJTE JOŠ: DOPADA MI SE MELJNIČENKO, TOP JE FRAJER! Kija nikad iskrenija, otkrila kako izgleda njen SAVRŠEN MUŠKARAC, A ONDA OPELA PO LUNI! (FOTO)

Bastijan je mnogo puta isticao da obožava da dođe u Anin rodni Beograd, gde se uvek sjajno provede i naiđe na bezbroj pozitivnih ljudi i njihovih reakcija, što je slučaj i ovoga puta jer njih dvoje na ovoj fotografiji naprosto blistaju.

R. L.

#Ana Ivanović

#Bastijan Švajnštajger

'