AKTUELNO

Bivši dečko srpske sportistkinje više nije želeo da ćuti, pa je za emisiju "Premijera" otkrio sve o sukobu sa Milicom Dabović.

Proteklih dana domaća javnost bruji o bivšoj košarkašici Milici Dabović i njenom bivšem dečku Šimetu Šikliću Simeonu, kojeg je optužila za fizičko nasilje. On najpre nije želeo da se oglašava, a onda je odlučio da u "Premijeri" otkrije svoju stranu priče.

Foto: TvPink Printscreen

- Samo želim da kažem, da sve to što je dotična iznela nije ni približno istini - započeo je Simon svoje izlaganje i otkrio da se MIlica iznervirala kada je u dnevnoj štampi videla njegove fotografije sa Sorajom Vučelić.

Foto: TvPink Printscreen

- Nisu još ni izašle novine, nju su već zivkali i pitali kako to komentariše. Rekao sam joj:"Nisi tako reagovala kada je bila ispred tebe". Ona je bila metar od nje na Sajmu venčanja, ja sam je pozdravio, svi su me slikali. Ne, ona je meni rekla:"Ti mene varaš sa njom!". Kako te sad varam, a onda te nisam varao?! - kaže Simon.

On dodaje da je došao u njen stan kako bi raščistili stvari i tada je došlo do fizičkog kontakta među njima.

- Došao sam u stan nakon njenih celodnevnih poruka. Stigao sam tamo i krenuo je taj verbalni obračun i onda je na kraju to eskaliralo u grebanje, udaranje po meni. I, onda ona ima obraza da pokaže onu jednu štraftu, gde sam je odgurnuo od sebe - kaže Šiklić i dodaje da se boksom bavi 17 godina pa, kada bi nekoga stvarno udario, povrede bi bile daleko veće od onih koje Milica ima.

Foto: TvPink Printscreen

U novinama se moglo pročitati da Dabovićeva od svog bivšeg dečka potražuje sto hiljada evra, međutim, Simon ističe da Milica taj novac nikada nije ni imala.

- Ona nije videla pedeset, sto hiljada evra na televiziji, a kamoli uživo i da ih ima uopšte kod sebe. To su nebuloze, svi znaju šta sam joj poklonio, kupio. Ona mene nije izbacila iz stana jer ja imam svoj stan - ističe Šiklić i dodaje da su neistiniti navodi da se drogirao. Ipak, razume zbog čega mu se bivša devojka tako ponaša.

Foto: TvPink Printscreen

- To su potezi očajne žene, ostavljene i povređene žene. Sada je shvatila da nema povratka, dosta mi je ljubomore, da mi zvoni nad glavom... Svega mi je bilo dosta. Do te sekunde sam je voleo najviše na svetu, dao sam joj sve - iskren je bio Simon pred premijernim kamerama.

U ceo slučaj upletena je i Soraja Vučelić, koja je protiv Dabovićeve podnela tužbu za koje ima jake razloge.

Foto: TvPink Printscreen

- Ta osoba me ne poznaje, a iznela je razne neistine i vulgarne reči o meni. Ona je bila sportista koja je imala neki uspeh, trebalo je da drži to, a ne da se bavi Sorajom Vučelić - poručila je starleta.

Autor: D. T.

#Milica Dabović

#Soraja Vučelić

#Šime Šiklić Simon

'