AKTUELNO

Šime je kod Ognjena otvoreno pričao o sukobu sa Milicom.

Šime Šilikić Simon, kojeg je bivša košarkašica Milica Dabović optužila pre nedelju dana za nasilje, gostovao je u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića kako bi izneo svoju stranu priče.

- To nije nasilje, nego ugrožavanje bezbednosti. Mi nismo bili u braku, jer bi tad bilo okarakterisano kao porodično nasilje - prvo je što je rekao on.

On je odlučio da stane pred kamere kako bi se što brže odbranio od optužbi bivše devojke.

Foto: Zoran Sinko/Informer/E-Stock Kobra/Privatna arhiva

- Ja kameru ne volim, ali došla je prilika kad moram da stanem pred kameru i da i ja nešto kažem, da se branim - objasnio je Simon.

Šime nije očekivao da će njihova svađa dospeti u javnost i da će ga Milica prijaviti.

- Ona je otišla i prijavila me u policiju. Vidljiva je jedna štrafta, jedna ogrebotina, pa ako je to prevlaćivanje, onda ne znam šta nije - rekao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Njemu smeta što je Milica preko medija odlučila da se prepucava s njim.

- Sve je moglo bez ružnih reči i izjava. Nepotrebno je. To je između mene i nje. To je ona iznosila jer je povređena bila. Jer ono što je ona rekla nema veze sa onim za šta ona mene tereti. To nema veze s mozgom - izjavio je Simon.

I njegovi prijatelji iznenađeni su što se sve to desilo.

Foto: TvPink Printscreen

- Većina mojih drugara dobro je upoznata sa našim odnosom. Oni znaju da sam je držao kao kap vode na dlanu i sad su u šoku jer je godinu i po dana pričala jedno, a sad iznosi drugo - kazao je Šime.

Najteže mu je što ne može da napusti zemlju dok mu pasoš ne bude vraćen.

- Ja ne mogu da idem kući svojoj, ne mogu da izvadim pasoš, moram da čekam da se sve ovo završi. Ako me pritvore, spreman sam i na to. Šta ćemo, to je život. Ja ne vidim osnov da me pritvore, ali ja sam to jutro bio spreman da budem u pritvoru, nisam hteo da bežim, jer nisam ništa skrivio - objasnio je Simon.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, on se ne kaje ni zbog čega i tvrdi da je bio svestan šta radi.

- Ne kajem se ni zbog čega. Sve je učinjeno pod zdravim razumom - bio je kratak Simon.

Njih dvoje je trebalo i da se venčaju, ali je, prema njegovim rečima, njena ljubomora zbog spornih fotografija sa Sorajom Vučelić dovela do razdora.

- Trebalo je da se to kruniše brakom, pričali smo i o detetu, ali te sporne slike pokrenule su sukob i sve je to palo u vodu - rekao je Simon.

Foto: TvPink Printscreen

To što su mu oduzeti dokuneti najveći je pritisak za njega, pa se ponovo vratio na to.

- Ne interesuje me da li me neko gleda popreko ili ne. Bitno mi je samo da se završi taj postupak oko pasoša i samo mi je pritisak što sam bez dokumenata svojih i nadam se da će to biti brzo rešeno samo zbog tog pasoša, ali nosim se sa tim pritiskom, ljudi smo - objasnio je.

Ipak, ovaj slučaj ga neće sprečiti da ponovo dođe u Srbiju.

- Naravno da ću se vraćati u Srbiju. To je samo jedna lekcija u životu, nije to smak sveta - optimističan je Simon.

Autor: V. T.

#Milica Dabović

#Ognjen Amidžić

#Šime Šiklić Simon

'