AKTUELNO

Raša je otkrio da je bio užasnut kada je saznao za traumatično iskustvo svoje supruge.

Goca Tržan pre nekoliko dana otkrila je u "Ekskluzivu" strašnu situaciju u kojoj se našla sa 18 godina.

Naime, pevačica je priznala da je najbolji prijatelj pokušao da je siluje na zaječarskoj "Gitarijadi", što je šokiralo domaću javnost.

Sada se o ovom traumatičnom događaju oglasio i njen suprug, Raša Novaković, koji je rekao da se mnogo potresao kad je saznao za ovo i da bi se fizički obračunao sa tim napasnikom.

- Kada sam čuo tu priču odmah sam se iznervirao. Kada bih ga sreo, postupio bih kao pravi muškarac u Srbiji – dobro bih ga izdevetao - rekao je Raša za "Informer".

On ne krije da je bio užasnut time što se dogodilo njegovoj suprugi.

- To su monstrumi i manijaci. Strašne su mi priče poput onih “sama je kriva što se izazovno obukla”. Svako ima pravo da se obuče kako hoće. Opravdanje ne može biti “ja sam je napao zbog provokativne garderobe”. Mislim da ga nije videla posle tog incidenta. Mada, nismo puno pričali o tome, jer se jako potresem. To mi je katastrofa, imam gomilu drugarica i sestara u porodici. A imam i žensko dete, Lenu. Od malih nogu je vaspitavam da ako je dečak čupa za kosu, ne znači da se ona njemu sviđa, nego da je kreten koji je nevaspitan i ne treba da mu pridaje značaja ni dve sekunde - završio je priču Novaković.

Autor: M. Đurović

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

#pevačica

'