AKTUELNO

Laknulo mu je kada je saznao pravu istinu.

Marija Ana Smiljanić je posle nekoliko nedelja boravka u rijalitiju "Zadruga" priznala Filipu Đukiću da je priča kako ga je prevarila sa njegovim drugom samo farsa kako bi ga povredila, zbog načina na koji ju je ostavio i ušao u Belu kuću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni su u toku jučerašnjeg dana poveli duži razgovor, a povodom toga je usledilo pitanje gledalaca da li se može očekivati njihovo pomirenje sada kada je saznao da je sve bila laž.

Koliko god puta da se pomirimo, mi ćemo raskinuti, ona je svesna da se u svemu razlikujemo. Cela veza nam je bila svađe, pomirenja. Jedino gde smo se perfektno slagali jeste vođenje ljubavi, se*s. Mi nismo mogli da se složimo ni u čemu više, ona voli slano, ja ne volim, bukvalno smo se u svemu razlikovali. Ne znam, nemam pojma. Bilo bi opet kao da smo zamazali oči jedno drugom i opet se mirimo. Jeste mi lakše što je slagala. Najgore mi je bilo što nismo pričali, kad smo prolazili jedno pored drugog kao pored turskog groblja,kao da se ne poznajemo. Normalno, sada komuniciramo, normalno da mi prija, ona me ovde najbolje zna - Đukić nije bio siguran šta želi.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MENE JE BLAM, UBIĆU SE: Luna zbog ovog bila UŽASNUTA! (VIDEO)

Filip nije hteo da se konkretno izjasni povodom ovog pitanja, Marija Ana se tokom njegovog izlaganja nije oglašavala, već ga je samo nepomično slušala. Kako je sve izgledalo detaljnije pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'