AKTUELNO

Uprkos ovome, imaju ogromnu podršku.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" gosti voditelja Darka Tanasijevića su jedan od najintrigantnijih ljubavnih parova Ana Korać i David Dragojević.

Ana i David su na samom početku emisije ispričali kako su se proveli na letovanju, ali i da li su imali neprijatne situacije otkako su izašli iz rijaliti programa "Zadruga 2". Njih dvoje su istakli da imaju ogromnu podršku, ali i da ima onih koji imaju negativne komentare, pa ispričali jednu neprijatnu situaciju situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Stvarno imamo ogromnu podršku, ali ima jedna situacija kada smo išli u poštu, i ulazi jedna starija gospođa, kao Kruela izgleda. Ja čekam u redu i ona staje ispred mene i ona kaže Davidu: "Aha, i ti si tu, Anu nisam ni prepoznala, sva je veštačka." Meni je bilo neprijatno, ne znam šta da kažem. David je menjao boje, mi smo izašli napolje, ona žena kreće za nama da nam nešto kaže - pričala je Ana.
Sve ostalo je super, svi su imali lepe komentare, niko nas nije osudio. Ta žena je bila sva natapirana, kao mikrofon da ima na glavi - dodao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: LEPOSAVA OTIŠLA U OBILAZAK ZADRUGE: Pogledajte šta je radila u luksuznom gradu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'