AKTUELNO

Imaju podršku Zorice Marković.

Dragana Mitar i njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović su se nakratko udaljili nakon posete njenog muža Siniše, ali distanca među njima nije dugo trajala. Njih dvoje su se brzo vratili svojoj navici da vreme provode zajedno u šetnjama i razgovoru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posle večerašnje šetnje, njih dvoje su pričali sa Zoricom Marković koja je za njih imala jedan savet. S obzirom na to da je poznato da Pavle lepo peva i da je Dragana bila članica "Modelsica", Zorica je smatrala da bi trebalo da snime duet nakon izlaska iz rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Napravili bi vrhunsku priču, napravite spotinu... Vas dvoje kada bi napravili duet posle ovoga, to bi prošlo na keca. Ja tu šansu ne bih propustila - rekla je Zorica.

Ona se, zatim, osvrnula na Draganinu priču da je bila žrtva psihičkog i fizičkog zlostavljanja od strane svog muža, ali i da je strepela da će izgubiti starateljstvo nad sinom jer ne ostvaruje novčane prihode.

Foto: TvPink Printscreen

Bitno je i na osnovu priče tvoje, da dokažeš sebi i svima da si vredna i da možeš da doprinosiš. Da ne može niko u životu da te potcenjuje - dodala je Zorica.
Da li znaš koliko sam joj ja to pričao pre godinu dana? Ona me pogleda i kaže: "Vidi ove ručice, ne mogu te ručice da rade" - kazao je Pavle.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: AKO TE JOŠ JEDNOM BUDEM VIDELA SA LUNOM, ZAVRŠILE SMO: Sanja URLALA na Matoru, rekla joj da neće da spava sa njom i da je OTKAZALA ZAJEDNIČKI STAN! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'