AKTUELNO

Ovo je znak da je mnogo napredovala!

Jedna od najseksepilnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, Ana Nikolić, odlučila je da se na duži vremenski period povuče u medijsku ilegalu posle porođaja i posveti se svojoj ćerkici Tari, a svima je poznato da se godinama borila za potomstvo.

Foto: e-stock agency

Ona je u trudnoći dobila znatno više kilograma, a nakon razvoda od supruga Stefana Đurića Raste, pevačica je prošla kroz težak životni period, a svi mediji su pisali o tome kako je zbog gojaznosti postala neprepoznatljiva.

Foto: Pink.rs

Ana je naišla na kritike njenih kolega, a i na društvenoj mreži Instagram svakodnevno je dobijala negativne kritike, uvredljive komentare, zbog čega je odlučila da ih više ne objavljuje.

Foto: Printscreen Instagram/ananikolicofficial

Posle dve godine, Ana je stala na noge i čvrsto rešila da se vrati svojoj publici kojoj zasigurno mnogo nedostaje, pa je tako rešila da strogo povede računa o načinu ishrane, uključujući naporne treninge koji iziskuju mnogo truda, energije, ali i volje da povrati staru kilažu i bude ona stara kakvu je mnogi pamte.

Foto: Printscreen Instagram/ananikolicofficial

Pevačica je oduševila svoje pratioce kada se pohvalila koliko je napredovala, a pre nekoliko dana pokazala je zapanjujuće rezultate. Na fotografijama se može primetiti da je Ana skinula više od 20 kilograma, a nema sumnje da će se uskoro pojaviti nikad lepša, privlačnija i spremnija da izdominira na sceni.

Foto: Printscreen Instagram/ananikolicofficial

K.Ristić

#Ana Nikolić

'