AKTUELNO

Da li je ovo znak da je bila u velikoj depresiji?

Jedna od najboljih srpskih glumica Neda Arnerić je sinoć, kako je pisao portal Pink.rs, pokušala da izvrši samoubistvo u svom stanu na Vračaru. Njen brat je zabrinuto prijavio policiji da Neda ne odgovara na telefonske pozive, te su do stana odmah došli policajci, vatrogasci i bravar. Vrata su bila zaključana i ključ u bravi sa unutrašnje strane. Bravar i vatrogasci ušli su u stan i zatekli Nedu bez svesti. Davala je znake života, a pored nje su bili lekovi. Glumica je hitno transportovana u bolnicu.

Foto: Fonet

Samo dan pre toga Neda je dala intervju povodom konferencije u Zagrebu pod nazivom "Žena u filmskoj industriji" i otkrila kako provodi dane posle muževljeve smrti. Podsetimo, Nedin suprug, doktor Milorad Mešterović preminuo je sredinom decembra što je glumica skrivala nekoliko nedelja.

Vreme uglavnom provodim s prijateljima, knjigama i filmovima. Nekako, to su tri segmenta koja mi u ovom periodu najbolje odgovaraju - rekla je ona.

Govoreći o konferenciji u Zagrebu ona je rekla da je bila vrlo korisna i dobro organizovana.

Tema „Žena u filmskoj industriji“ predstavljena je pametno, a to su dobro odradili posebno oni kojih se tiče ova priča. Bile su prisutne žene skoro iz celog sveta i nekako sam prijatno iznenađena kvalitetom učesnica, kao i producenata, zapravo svih ljudi koji su bili deo konferencije - rekla je ona i progovorila o pravu žena:

Foto: undefined

- Za glumice je još nekako podnošljivo, ali vidim da se rediteljke jako bore za svoja prava, koja su im često uskraćena. One se celom snagom bore za svoje projekte, a opšte je poznato da teško dobijaju novac i prilike da realizuju priče. Jedna rediteljka iz Makedonije je rekla super stvar, a to je da, kada je u pitanju anonimni konkurs, lako prođe. Međutim, kada se zna njeno ime, da ona piše, radi i sprema, onda je sabotiraju i ne prođe. Zanimanje nam je da nas drugi primećuju. Iako se ponekad umorim od toga - rekla je Neda.

Autor: Pink.rs

#Neda Arnerić

#glumica

#suprug

'