AKTUELNO

Rastali se nakon četiri godine.

Najmlađi brat našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Đorđe, stavio je tačku na vezu sa Tijanom Ralić. Njih dvoje bili su u romansi pune četiri godine, a tokom veze sve je bilo idilično.

View this post on Instagram

Avec mon bébé ❤️

A post shared by Tијана Ралић (@tijanaaar) on

Često su i putovali zajedno, a Tijana je na svom Instagram profilu delila fotografije sa Đokovićem. Tijana trenutno živi u Milanu, gde studira na jednom prestižnom fakultetu, te je par bio razdvojen jer je za to vreme Đorđe vredno radio u Srbiji.

Dorđe i Tijana su bili posvećeni svako svojim obavezama. Ona studira, on radi, pa je logično što su se emotivno udaljili. Takođe, razdvojenost je učinila svoje, pa su shvatili da su se emocije postepeno ugasile - započinje priču izvor.
Njihova veza je bila ozbiljna i harmonična, ali su oboje jako mladi. Rastali su se u dobrim odnosima, nisu nikada ni bili skloni svađama, pa tako su i ovaj put rešili sve civilizovano, u najboljem mogućem redu - govori izvor.

PROČITAJTE: PINK.RS U KUPINOVU: Mikijeve komšije otkrile detalje Suzaninog i Đuričićevog zajedničkog života u njegovoj kući! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#Novak Đoković

'