AKTUELNO

Rastali se bez reči.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljuba Pantović dobila je pitanje od Mine Vrbaški koje se odnosilo na njen ljubavni i porodični život. Ovu ukućanku zanimalo je ko je bio čovek sa kojim je Ljuba bila u vezi nakon braka sa Karađorđem Subotićem.

Foto: TV Pink Printscreen

U Zadruzi se pričalo o meni pre nego što sam došla, pogotovu moja ćerka. Znam da je ona to spominjala par puta. Nisam znala, Mina, da je tebi detaljno pričala. Kada sam ostavila dotičnu personu (Karađorđa), bila sam šest godina u vezi sa jednim čovekom koji je meni tada savršeno odgovarao, znao celu moju situaciju i voleo moju decu. Tada sam slušala razne Aleksandrine verzije. On i ja smo se rastali bez reči. Niko ne zna ko je on i šta je on bio - govorila je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: TEK ĆEMO DA SE KAČIMO: Ljuba BESNA na Mariju i Miljanu jer su je NASAMARILE, pa im ovako ZAPRETILA! (VIDEO)

Tokom Ljubinog izlaganja, Karađorđe Subotić sve vreme je ćutao i gutao knedle. Međutim, Zorica Marković se pobunila i rekla kako Ljuba nije iskreno odgovorila na pitanje, a onda se posvađala sa Minom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Karađorđe Subotić

#Ljuba Pantović

#Mina Vrbaški

'