AKTUELNO

Nikada ne biste pogodili.

Repera Stefana Đurića Rastu svi znamo kao "opasnog momka" koji nema dlake na jeziku. Od razvoda sa bivšom suprugom Anom Nikolić on retko govori o svom privatnom životu, a javnost nije upućena ni ko su njegovi roditelji.

Rastini roditelji Slađana i Drago Đurić su uvaženi profesori na fakultetima, a reper je jednom prilikom otkrio da ga je upravo otac uveo u svet rege muzike. Njegov otac je profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a majka je profesorka na Fakultetu bezbednosti.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Sada je reper uspeo da naježi i rasplače sve svoje pratioce na Instagramu kada je emotivnom porukom majci čestitao rođendan.

Hvala što postojiš, hvala za sve i izvini još milion puta za svaki stres, tugu, suzu, strah, bol... Hvala što si pored svega uvek bila najbolja, što si pored svega uvek bila moj najbolji drug - napisao je Rasta uz fotografiju svoje majke.

PROČITAJTE JOŠ: VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Duga, plava kosa je njen zaštitni znak, ali sada je Maja Berović odlučila da napravi DRASTIČNU PROMENU! (FOTO)

Njegovi pratioci bili su oduševljeni ovim potezom slavnog repera, pa su u komentarima takođe čestitali rođendan Slađani, a fotografija je zaradila skoro 30 hiljada lajkova.

R. L.

#Stefan Đurić Rasta

'