AKTUELNO

Nikada ne biste pogodili.

Ove noći zadrugari su odgovarali na pitanja vernih gledalaca koji pomno prate svaki njihov korak pred kamerama "Zadruge 2".

Foto: TvPink Printscreen

Jedno pitanje, koje je iznenadilo sve stanare Bele kuće, bilo je upućeno Staniji Dobrojević. Naime, gledaoce je interesovalo da li zna kako je pravo ime Jovani Tomić Matoroj.

Znam, Jovana. Pred ulazak u "Zadrugu", kad sam se vratila iz Amerike, otišla sam kod bake i deke, tu su mi oni komentarisali zadrugare jer oni jedini iz moje familije prete "Zadrugu" non-stop, naravno ovaj termin ne, da preskoče svađe. Rekli su mi da se zove Jovana, da lepo kuva da dajem deo budžeta njoj i da se priključim toj ekipi kad je u pitanju kuhinja. Baka mi je rekla "Ja ne znam što nju zovu Matora, to je jako ružno da jednu devojku zovu tako, ti je uvek zovi Jovana" - otkrila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVE SU ISPLANIRALI! Miki raskrinkao Lazara i Vladimira Tomovića: Jeremić mu je pripit PRIZNAO SVE DETALJE svog paklenog plana (VIDEO)

Iako Matora nije mogla da čuje ovo što je njena cimerka govorila, nema sumnje da će joj biti drago kada sazna da je miljenica njene bake.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Stanija Dobrojević

'