AKTUELNO

Pomislili su da mu se povreda vratila i da opet ima problem sa tumorom.

Naš poznati teniser Janko Tipsarević krajem 2013. godine imao je podmuklu povredu pete koja je u oktobru iste godine kulminirala.

Višemesečne terapije raznim laserima, fizikalne terapije, zračenja, injekcije kortikosteroida, homeopatske injekcije i raznih aktivne terapije kojima je Janko bio podvrgnut, nisu urodile plodom pa je teniser prvi put operisan u junu, kako bi izlečio bolno mesto i vratio se tenisu, ali nakon oporavka povreda se ponovo aktivirala u vidu novog benignog tumora.

- Kada sam trebao da počnem ponovo da hodam ponavila se nova na mestu pored operisanog dela. Operisan sam u Frankfurtu, i čvrsto verujem da će ovaj put zaista sve biti kako treba. Nevolja kod fibromatoze je što se ona moze stalno vraćati, ukoliko je genetski prouzrokovana - rekao je Tipsarević tada.

On je nakon svega preplašio fanove novom fotografijom. Na društvenoj mreži Instagram objavio je svoje stopalo koje je, čini se, krvavo.

Sudeći po prouci koju je ostavio Tipsarević u pitanju je glina. Tako da su njegovi fanovi mogli da odahnu.

-Pozdrav glino... Nisi mi nedostajala... Ali ću pronaći način da uspem na tvojoj podlozi - ostavio je duhovitu poruku Janko.

Autor: B. R.

#Janko Tipsarević

'