AKTUELNO

Pripadnice lepšeg pola ostale su bez daha kada su ga videle, a mnogi nisu mogli da veruju da je glumac imao problem sa alkoholom.

Popularni glumac Bred Pit se uspešno oporavlja nakon razvoda od Anđeline Džoli. On se nedavno fotografisao za prestižni magazin "GQ Style" i pokazao da i sada izgleda savršeno, a potom je otkrio da je imao problem sa alkoholom i lakim opijatima.

Bred je za ovaj magazin napravio nekoliko fotografija, a u javnosti su izašle tri različite naslovnice slavnog glumca.

Pre ovih fotografija paparaci su uhvatili Pita u veoma lošem stanju i spekulisalo se da je glumac zbog ljubavnih problema znatno smršao.

Bred je otkrio da je ''batalio'' alkohol i priznao da je problem sa istim imao u toku života sa Anđelinom.

- Iskreno, mogao sam da popijem votke poput Rusa. Bio sam profesionalac, zaista sam bio dobar. Pio sam previše i to je postao problem - kazao je Bred, a zatim otkrio da je to za njega sada prošlost.

- Zaista sam srećan što je prošlo pola godine nakon što sam prestao. Mislim, mi imamo vinariju i ja jako uživam u vinu, ali morao sam da sklonim to od sebe na neko vreme - kazao je glumac.

- Ne pamtim dan od kako sam izašao sa koledža da nisam popio nešto, uzeo džoint ili slično. Mislim, sve sam ostavio osim pića kada sam krenuo da gradim porodicu, a sada sam upravo počeo terapiju umesto alkohola - završava Bred.

Pripadnice lepšeg pola bile su oduševljene kada su videle nove naslovne strane Breda koji izgleda bolje nego ikada.

Prijatelji slavnog glumca tvrde da se Bred posvetio zdravoj ishrani i da je angažovao ličnog kuvara koji mu priprema obroke.

Autor: Pink.rs

#Anđelina Žoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt

#GQ Style

'