AKTUELNO

Podrška kolega nije izostala!

Gabrijela Pejčev i Nikola Mićović predstavili su spot za duetsku pesmu pod nazivom “Na pola”, a promociji su prisustvovale brojne kolege i prijatelji mladih zvezda u usponu. Uoči promocije pesmu su na društvenim mrežama objavili i pohvalili Ceca Ražnatović, uz komentar: "Bravo, pokidali ste".

Foto: Printscreen Instagram

Čestitkama se pridružio i njen kolega, pop zvezda Saša Kovačević: "Mnogo sreće mojim dragim kolegama sa novom pesmom i čestitam im od srca".

Foto: Printscreen Instagram

Čestitkama se pridružila i pop zvezda Jelena Tomašević na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen Instagram

Pevački duo svojim prisustvom između ostalih podržali su i modni dizajner Bata Spasojević, pevač i producent Husa Beat Street sa novom devojkom Andreom, pevač Vlada Grujić, Pinkova zvezda Katarina Bojović...

Prisutni su bili i pevač i numerolog Stefan Dragojlović , maneken Miloš Mićović i mnogi drugi. Pošto se ovih dana spominje da je Gabrijela nova devojka još uvek zvanično oženjenog Ivana Miladinovića, supruga Andreane Čekić, pogledajte u narednom videu kako bi protekao njihov susret.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI SMEŠ DA SE POGLEDAŠ U OGLEDALO? Mia Borisavljević progovorila o svom pijanstvu! Majka ju je ŽESTOKO ISKRITIKOVALA! (VIDEO)

Pink.rs

#Gabrijela Pejčev

#Saša Kovačević

#Svetlana Ceca Ražnatović

'