AKTUELNO

Podrška od strane kolega!

Iza pevača Darka Lazića je težak period. U oktobru 2018. doživeo je tešku saobraćajnu, sada se oporavlja, a nedavno je i stao na noge posle duge rehabilitacije. Ono što mu sigurno ne nedostaje je podrška koju dobija, kako od strane porodice, tako i od kolega.

Foto: Printscreen Youtube

Darkov kolega i prijatelj MC Stojan na svoj Instagram profil postavio je fotografiju sa Lazićem, a reči podrške koje mu je uputio dirnule su mnoge:

Čovek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.Ti si uradio mnogo toga i treba da budeš ponosan na sebe! Imas jedno dete, drugo je na putu, imaš dosta hitova iza sebe koji će se još dugo pevati, imaš priliku da napraviš još bolje pesme i da radiš ono što najviše voliš, da pevaš. Iskoristi šansu koji ti je Bog dao na pravi način. Voli te drug - napisao je Stojan.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE NAUČIO LEKCIJU? PONOVO SE BAHATI U AUTOMOBILU: Darko Lazić uradio nešto što je razbesnelo sve! (VIDEO)

Ne sumnjamo da će ova poruka doći i do Darka, a da će mu podrška i te kako značiti u periodu oporavka. On trenutno boravi u rehabilitacionoj klinici u banji Selters pokraj Mladenovca, a kako je ustanova otvorenog tipa, pevač može da je napusti kako bi vreme provodio sa porodicom i prijateljima.

Pink.rs

#Darko Lazić

#Instagram

#MC Stojan

'