AKTUELNO

Mirsad je danas sahranjen.

Pevač Šaban Šaulić i muzičar Mirsad Kerić nastradali su u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj prošle nedelje. Njih dvojica su se, zajedno sa Šabanovim kumom Slobodanom Stojadinovićem vraćali sa nastupa, a na putu ka aerodromu na njihov automobil naletelo je drugo vozilo. Mirsad Kerić preminuo je u bolnici u Nemačkoj, ubrzo nakon nesreće.

Foto: Printscreen Instagram

Mirsad je danas sahranjen u Ofembahu, a njegova supruga Ružica Kerić podelila je fotografiju svog muža sa Šabanom i uz to napisala:

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Ova dva kralja ne može niko zaboraviti. Pogotovo našeg Mirsonija bez kojeg ni 'kralj glasa' nije mogao. Niti one legendarne najave: 'A sad Mirsoni, pali', kako ga je kralj uvek najavljivao na bini - napisala je Ružica.

PROČITAJTE JOŠ: ŠABAN ĆE MI OSTATI U NAJLEPŠEM SEĆANJU, UPRKOS SVEMU: Šaulićev VANBRAČNI SIN od tuge zanemeo, evo šta je jedva izustio kad smo ga pozvali! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram, Pink.rs

Podsetimo, Mirsad je danas na večni počinak ispraćen uz Šabanovu pesmu "Odlaziš, odlaziš", ali i uz numeru "Da se opet rodim" od Sinana Sakića koju je obožavao. Mirsad je iza sebe ostavio suprugu Ružicu, sinove Denisa i Damira i ćerku Anabelu.

Pink.rs

#Šaban Šaulić

'