AKTUELNO

Mirsad Kerić bio je za volanom automobila u kom su stradali on i Šaban Šaulić.

Zajedno sa legendarnim pevačem narodne muzike, Šabanom Šaulićem, u nedelju ujutru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj život je izgubio i njegov prijatelj i muzičar Mirsad Kerić koji je upravljao automobilom.

Foto: Printscreen/Westfalen-blatt.de, Printscreen Instagram

Nakon velikih napora lekara da Mirsada održe u životu, on je podlegao povredama u Nemačkoj bolnici dan nakon nesreće. Muzičar je danas ispraćen na večni počinak na groblju u Ofenbahu, bez prisustva verskih službenika, nakon održane komemoracije.

Foto: Pink.rs

Porodica Šabana Šaulića u tim momentima bila je na Novom groblju u Beogradu, gde su kako običajni nalažu izašli jutro nakon pevačeve sahrane. Šaulići su poslali venac porodici Kerić uz dirljivu poruku.

Foto: Pink.rs

Mirsada, koji je svoju porodicu izdržavao od muzike, u večnu kuću ispratilo je više hiljada ljudi uz pesme koje je voleo. Tom prilikom muzičari su svirali veliki Šabanov hit "Odlaziš, odlaziš", pesmu "Nedelja" od Džeja Ramadanovskog, ali i numeru "Da se opet rodim" od Sinana Sakića koju je najviše voleo.

Foto: Pink.rs

Na sahrani je između ostalih bio prisutan i vlasnik kluba "Vanila" iz Montlingena i organizator mnogih koncerata koji se održavaju u Beču, Ajrudin Mešanović Rudi.

Naš portal došao je u posed video-snimaka sa sahrane Mirsada Kerića, u kojima se čuje kako mnogobrojni okupljeni pevaju pesmu Sinana Sakića "Da se opet rodima", a okolo se čuju jecaji i uzdasi. Muzičar je iza sebe ostavio suprugu Ružicu, sinove Denisa i Damira, kao i ćerku Anabelu.

Pink.rs

#Mirsad Kerić

'