AKTUELNO

Obelodanjene SVE PRIVATNE PORUKE Jeleninog svekra!

Vladimir Marjaović (64), svekar zverski ubijene Jelene Marjanović, u poslednjih godinu dana je na najprizemnije načine na Fejsbuku vređao porodicu svoje snaje. Vladimir je za Jeleninu porodicu Krsmanović pisao da su "loši i pokvareni ljudi" i "soj koji treba izbegavati".

Da sve bude još ružnije, Vladimir je po Jeleninim rođacima pljuvao u Fejsbuk grupi koja je osnovana u znak sećanja na ubijenu pevačicu.

Sudeći prema porukuma, sve je počelo prošle zime, nakon što je administratorka ove grupe Dušica M. postala veoma bliska sa Vladimirom. Njih dvoje su razmenjivali emotivne poruke, pune nežnosti i zahvalnosti, pa su čak i dogovarali susret.

Nije poznato da li je za te poruke znala Vladimirova supruga Zorica, mada nju nijednom rečju nisu pomenuli.

Dušica je, naime, u januaru ove godine Vladimiru poslala svoje slike na kojima pozira pored Jeleninog groba, na šta joj on odgovara:

- Drago mi je što si bila, a i što si se slikala na grobu, kao i zbog saosećanja i emotivnih pesama koja pišeš. Hvala ti.

Dušica mu je odgovorila da bi volela da obiđe i Jeleninu spomen-ploču na nasipu u Borči, gde je nesrećna pevačica ubijena, ali i da lično upozna Vladimira.

U njihovoj prepisci se vidi da je Dušica potom dodala Vladimira kao administratora u ovoj Fejsbuk grupi, kako bi mogao da kontroliše ko će postati njegov član i šta će se tamo objavljivati. On joj je najpre začuđeno odgovorio:

Foto: E-stock

- Malo je sukob interesa biti podrška sam sebi? - ali je odmah potom počeo da joj daje instrukcije ko bi trebalo da bude u grupi, a ko bi trebalo da bude izbačen.

Tad se i okomio na Krsmanoviće, osuvši salvu uvreda na njihov račun:

- Oni su loši ljudi. Onaj soj koji treba izbegavati. Jeca je bila najvrednija među njima. Jeca je volela samo strica iz te sorte jer u sebi nije imala tu pokvarenost.

Zatim je naložio Dušici da izbaci iz grupe dve prijateljice porodice Krsmanović:

Koristili su novine da nam nanesu što veće zlo, a to zlo je u njima. Izbacite ih jer je to jedini način da ne remete podršku.

Dušica je na odgovorila:

- Izbačene obe. Udavi me Teodora. (Jelenina sestra od strica, prim. aut.)

Vladimir je zatim nastavio prepisku sa Dušicom pohvaleći je što je i Teodoru izbacila iz grupe: "S njom je bilo puno problema dok nije bila blokirana i izbačena", napisao je Vladimir, na šta je Dušica odgovorila: "Biće i sad. Evo sad ušla neka Dušica Krsmanović".

- To je druga sestra - nastavio je svekar, na šta se Dušica požalila: "Uh, glava me zabole".

- Kaži im šta su pravila. Nisu one dobronamerne - upozorio je Vladimir.

On se zatim u polemici sa ostalim članovima grupe okomio i na Sašu Popovića, koji je prošle godine, posle ubistva, u jednoj emisiji izjavio da će snimiti CD sa Jeleninim pesmama.

Šta on to krije?

Sasvim je indikativno da je Vladimir u prepisci sa članovima grupe više puta pomenuo "Jelenine ubice", u množini! Ostaje zato pitanje otkud on zna da ih je bilo više i da li Vladimir nešto krije o zločinu o kome već 19 meseci priča cela Srbija.

Pročitajte još: ŠOKANTNO: EVO ŠTA JE OTKRIO PREGLED TAJNOG TELEFONA JELENE MARJANOVIĆ!

#Jelena Marjanović

#Porodica

'