AKTUELNO

Mogu li Zoranove poruke da dovedu do ubice?

Zoranu Marjanoviću u petak po drugi put produžen pritvor zbog sumnje da je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović Krsmanović.

Tužilaštvo je, kako piše dnevni list "Alo" naredilo veštačenje telefona Marjanovića.

Kako se navodi, na osnovu šeme komunikacije koju su registrovale bazne stanice znaće se ko je bio pored Jelene u vreme ubistva.

U sklopu istrage ubistva u Tužilaštvu su saslušani svi članovi porodice Marjanović i njihova kuma, sestra pokojne pevačice, vaspitačica, svedoci sa nasipa, kao i policajac koga je Zoran prvo pozvao kada mu je supruga nestala.

Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine, a njeno telo je dan kasnije pronađeno na nasipu u Borči. Predmet kojim je u ubijena nije pronađen, niti je otkriven motiv.

Foto: Pink.rs/Printscreen Facebook

U medijima su se pojavljivale brojne teorije u ubistvu pevačice, a glavni dokaz protiv Zorana Marjanovića je blato sa njegovih pantalona koje je istog hemijsko-mineralnog sastava, kao i blato iz Jelenine kose.

Marjanović je uhapšen 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva.

On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Pročitajte još: TAKTIKA ILI NEŠTO DRUGO? ZORAN MARJANOVIĆ u ZATVORU ne SPOMINJE JELENU NI JEDNOM REČJU!

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#telefon

'