AKTUELNO

Često su se svađali, a kada je ubica preveden na razgovor bio je toliko pijan da nije mogao da govori.

Stravičan zločin dogodio se u Ingolštatu, u Bavarskoj, gde je 33-godišnja žena poreklom iz Srbije ubijena na vrlo surov način. Za njenu smrt osumnjičen je 48-godišnji Turčin sa nemačkim pasošem, piše "Augzburger Algemajne".

Telo 33-godišnjakinje, čiji identitet nije saopšten, nađeno je prošlog utorka u sobi njenog stana koji je deo socijalnog smeštaja. Policija je u taj stan, kako pišu mediji, došla na osnovu prijave dobijene od muškarca koji je uhapšen dan nakon što je prijavio ubistvo kao glavni osumnjičeni za smrt svoje bivše devojke.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

Obdukcija je pokazala da je ubica više puta udario žrtvu u glavu tupim predmetom. Dan posle hapšenja osumnjičeni 48-godišnjak je izveden pred istražnog sudiju u Ingolštatu koji mu je odredio pritvor.

SAHRANJEN HIRURG KOJI JE PUCAO NA GLUMICU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Srđanu nije služeno opelo

Osumnjičeni je, prema pisanju medija, u trenutku privođenja bio toliko pijan da nije mogao da priča. Zbog toga je saslušan tek posle 24 sata, a suočen sa dokazima i unakrsnim ispitivanjem odlučio je da se brani ćutanjem.

Prema pisanju medija, komšije ubijene državljanke Srbije su rekli da su se uhapšeni muškarac i ubijena žena duže vreme poznavali, ali i da je imala probleme sa bivšim partnerom.

- Povremeno su i živeli zajedno u socijalnom stanu, ali je muškarcu kasnije zabranjeno da u njemu stanuje - preneli su mediji komšije nastradale žene.

U noći zločina niko od suseda nije čuo niti video ništa neuobičajeno, ali su svi znali da se ranije par često svađao.

SVI ČEKAJU NA OVE REZULTATE! Mobilni pronađen na nasipu mogao bi da otkrije OVO o ubistvu Jelene Marjanović

- Žena je često imala modrice po telu i licu, a policija je kasnije potvrdila da im je bilo poznato da je među njima često dolazilo do sukoba. Osumnjičeni 48-godišnjak je beskućnik, a u policiji je imao dosije zbog agresivnog ponašanja i nanošenja povreda - preneli su mediji reči izvora iz policije.

Inspektori i dalje ne znaju pouzdano zbog čega je Srpkinja ubijena. Prema pisanju medija, zna se da je došla u Ingolštat kao dete i tu odrasla. Prijatelji su je opisali kao divnu osobu, uvek spremnu da svakome pomogne.

Pozivajući se na izvore iz policije mediji pišu da zasad nije nađen predmet kojim je ubijena državljanka Srbije. Zbog toga se ne isključuje mogućnost i da je napadač ubio Srpkinju pesnicama, rekao je portparol kriminalističke policije.

#Nasilje

#Ubistvo

#Žena

'