AKTUELNO

Proslavljeni svetski as ne govori često o emocijama prema supruzi, sada nije mogao da ih sakrije.

Iako se trudi da privatan život ostavi samo za sebe, najuspešniji srpski teniser Novak Đoković, otkrio je detalje ljubavi sa suprugom Jelenom Đoković.

Foto: YouTube screenshot

Novak ne krije koliko mu Jelenina podrška znači, i ističe da je to potpuno drugačije od podrške porodice.

Ljubav je tako moćna sila i emocija. Pre nego što sam upoznao Jelenu znao sam za ljubav i podršku porodice, a kada se ona pojavila osetio sam ljubav na prvi pogled - otkrio je Novak u kampanji "Who makes you", koja je snimljena za jedan brend, a putem koje je Novak objasnio ko su ljudi koji mu znače u životu.

Foto: YouTube screenshot

I dok u intervjuima ne govori često o emocijama prema supruzi, u reklami ih nije krio.

Jelena i njena ljubav od mene su napravili boljeg čoveka - iskreno je rekao Novak koji se u video ostvarenju grli i mazi sa svojom suprugom.

Foto: YouTube screenshot

On je prošle godine po prvi put progovorio i o prvom sastanku sa Jelenom.

- Moj prvi sastanak sa mojom ženom, predstavlja prekretnicu u mom životu. Trenutak i obrok koji me je promenio zauvek. Snimanje filma o našem prvom sastanku je bilo veoma zabavno. Iskreno sam se osetio kao da ponovo imam osamnaest godina, i da imam tremu dok sedim prekoputa najneverovatnije žene koju sam ikada video, žene koja je sada moja supruga i majka našeg malog sina, Stefana - rekao je Novak prošle godine.

Foto: YouTube screenshot

Autor: M. Đurović

#Jelena Đoković

#Novak Đoković

#Teniser

'