AKTUELNO

Majka ubijene žene iz Mladenovca ubeđena je da je za smrt njene ćerke odgovoran njen zet.

U Velikoj Krsni u zaseoku Drenovača pronađeno je telo Marine M. (36) o čijoj se smrti spekuliše i dva dana kasnije.

Njen nestanak prijavio je pre dvadesetak dana njen suprug Milan M. koji je u policiji saslušan i pušten kući. Kako mediji nezvanično saznaju, na njenom telu nije bilo tragova nasilja, sem manjih masnica na vratu. Rezultati obdukcije se čekaju i postoji verovatnoća da je sama pala u kanal u kojem je pronađena. Komšije govore da se i ranije napijala i šetala gola po selu.

Sa druge strane, u Velikoj Ivanči, Mara M., majka mrtve devojke, krivi zeta Milana:

– Moje dete je mrtvo i tu nema šta da se kaže. Taj zlotvor ju je ubio pre 20 dana, ubacio u zamrzivač i onda je onako golu izbacio na njivu. Suza više nemam da pustim za svojom ćerkom, koju od početka meseca tražimo.

Marinino beživotno telo pronašao je meštanin Drenovače Živko K. Nalazilo se u šancu tri kilometra od centra sela.

– I pre je davio Marinu. Kad god sam je zvala telefonom, nije dozvoljavao da je čujem. Bila je mlada, lepa, a izabrala njega. Bila je s njim zbog njegovih para. Pre osam, devet meseci su se venčali. Kupovao joj je alkohol i lekove – ispričala je majka.

Komšije iz Velike Krsne još ne veruju šta se dogodilo. Marinu i Milana slabo znaju, pošto su se tu doselili u septembru prošle godine. Kažu da su čuli da je on bio policajac i da je prodao imanje u Velikoj Ivanči i došao da živi u Krsnu. Pričaju i da su njih dvoje često bili u alkoholisanom stanju.

– Odlazili su po podne, vraćali se zorom, mrtvi pijani – priča njihov prvi komšija Miroslav D.

– Sto puta je on nju izvodio iz kola. Šta se dogodilo, niko ne zna. On se žalio da mu Marine nema, da je nestala. Kada je telo nađeno i kada je policija došla da ga ispituje, rekao im je da je Marina htela da se vrati čoveku sa kojim je pre bila, a da joj on to nije dozvolio i da ju je zaključao u kuću. Ona je navodno te noći njemu uzela ključ i gola izašla, a njega zaključala.

Inspektori su u petak uveče priveli Milana M, ali je u toku noći pušten. Policija je navodno u subotu ponovo došla u Veliku Krsnu po njega, ali ga nisu zatekli u kući. Gde je bivši policajac, niko ne zna.

I. P.

#Istraga

#Mladenovac

#Policija

#Ubistvo

'