Info
ZABAVA

vesti

PLIN IH USPAVAO ZAUVEK! Ovo su devojke čiji je život ugašen u novogodišnjoj noći!


Nesrećne devojke su živele i radile u Beču.


Dve devojke – dvadesetjednogodišnje Marija Damjanović i Magdalena Dominović u Orašje su došle iz Beča da dočekaju Novu godinu. Zaspale su uz grejalicu na plin i više se nisu probudile. Obdukcija će da utvrdi tačan uzrok smrti, javljaju mediji.

Njihova beživotna tela ujutro pronašao je Zvonko Damjanović, Marijin otac. Nogom je razvalio vrata pošto nisu odgovarale na pozive. Misli da curenje plina nije uzrok smrti njegove ćerke i njene drugarice, ali će sačekati nalaz iako mu, kako je rekao, to nimalo neće olakšati bol.

 - Nakon ispijene kafe kod komšinice, zajedno su pošle na spavanje u prizemlju kuće i usred hladne noći upalile su plinsku peć, što je bilo kobno. Plin ih je prvo omamio pa usmrtio, a velika tragedija otkrivena je sutradan malo pre podne. Marijin otac ih je zvao na kafu te, kada je kroz prozor vidio da nepomično leže i ne odgovaraju na brojne pozive, provalio ulazna vrata. Ali, već je bilo prekasno - prepričavaju još u neverici meštani, koji imaju samo reči hvale za sedmočlanu porodicu Damjanović.

Kako kažu, nakon rata u BiH i kasnije neperspektivnosti, ova porodica je potražila bolji zivot u Austriji.

- Njih dve su s društvom planirale proslavu u jednom lokalnom klubu. Iza Marije su ostali roditelji i tri brata i sestra, a iza Magdalene, koja je takođe poreklom iz Bosne, roditelji i brat i sestra – ispričali su meštani.

S. P.

Komentari • 0


povezane vesti