separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO UVEO STARLETAMA ŽESTOK REŽIM! Morale su da spavaju osam sati, idu u teretanu i POŠTUJU OVA PRAVILA!


Devojke koje su radile za Maksimovića morale su da se drže pravila koje je radi boljeg poslovanja određivao.


Osuđivani makro iz Šapca Mihailo Maksimović uhapšen je na beogradskom aerodromu i protiv njega se sada vodi istraga zbog trgovine ljudima. Kod uhapšenog, najvećeg makroa u Srbiji, pronađeni su spiskovi uredne evidencije o devojkama koje, sumnja se, podvodi, a posebno je zanimljivo da je imao tačno utvrđena pravila po kojima su prostitutke živele.

Maksimović se trenutno nalazi u pritvoru koji mu je određen 25. marta, a Više javno tužilaštvo protiv njega vodi istragu zbog sumnje da se bavi trgovinom ljudima. Kod makroa je, kao i prilikom prošlog hapšenja 2014. godine, pronađena uredna dokumentacija o vođenju njegovog "biznisa", a pojedini podaci koji se nalaze u evidenciji su šokantni.

Autor: Pixabay.com

Zdrav život, teretana i VIP klijentela

Devojke koje su radile za Maksimovića morale su da se drže pravila koje je radi boljeg poslovanja određivao. Tako se na spisku našlo obavezno osmočasovno spavanje i zdrav način ishrane. Kako bi ostale u formi i privlačnog fizičkog izgleda, devojke su morale da odlaze u teretanu i redovno vežbaju.

Takođe, Maksimoviću je bilo važno i kako će se devojke oblačiti, te im je kao jedna od obaveza nametnut i odlazak u kupovinu garderobe.

Prilikom ovog hapšenja obelodanjene su i pojedine informacije o tome kako je biznis funkcionisao. Naime, Maksimović bi, kako se sumnja, najpre iznajmio stanove na određenim lokacijama. Potom bi devojke koje rade za njega odlazile u te stanove i čekale zainteresovane muškarce koji su klasifikovani kao VIP klijenti.

Dobrostojeći klijent bi potom odlazio u stan gde bi mu prostituka za novčanu naknadu pružala seksualne usluge.

Autor: Printscreen

Evidencija o menstrualnim ciklusima, 20 mobilnih telefona

Inače, Maksimović je našim pravosudnim i policijskim organima odavno poznat po svom biznisu. On je još 2014. godine zaustavljen prilikom jedne rutinske saobraćajne kontrole, a policija je ubrzo saznala da on rukovodi dobro razvijenom mrežom elitnih prostitutki.

Njegov "tim" tada je činilo sedam devojaka, od kojih je pet uhapšeno dok se za preostale dve sumnja da su pobegle u Bosnu i Hercegovinu.

I prilikom tog prvog hapšenja, kod njega je pronađen lap top i četiri mobilna telefona. Tu je bilo i drugih 16 telefona sa takozvanim zlatnim brojevima, kao i tabelarni prikaz svih zarada devojaka, odštampan plan za proširenje biznisa i uputstva o ponašanju i obavezama devojaka.

Takođe su pronađeni katalozi sa golim devojkama, kao i lični podaci njihovih klijenata - ime, prezime, adresa, podaci o uplaćenim novčanim sumama...

Koliko je Maksimović do tančina razradio posao govori podatak da je imao poseban spisak na kom je evidentirano kada koja devojka ima slobodan dan, koja od njih ne može da radi zbog mesečnog ciklusa i slično.

Prilikom tog hapšenja, policija je privela još trojicu muškaraca koji su bili njegove "desne ruke". Naime, radi se o punoletnim muškarcima koji do tada nisu bili osuđivani - S. V, B. S. i Ž. B. Njihov zadatak u dobro razgranatom biznisu bio je da brinu o prostitutkama, budu njihovo obezbeđenje, dogovaraju se o cenama.

Autor: Tanjug

Ti muškarci bi odlazili na sastanke sa klijentima i dogovarali se oko cene i lokacije na kojoj će se naći sa prostitutkom. Oni i Maksimović imali su unapred smišljen plan ukoliko ih policija uhvati u trenutku kada prevoze devojke - govorili bi da su oni njihovi rođaci ili drugari koji su ih slučajno u tom trenutku prevozili.

Kako je ranijom istragom otkriveno, Maksimović bi od devojaka uzimao trećinu zarade, retko polovinu.

Osuđen na 10 meseci uslovno 2015. godine

Maksimović je potom sredinom 2015. godine sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je osudio uslovno na deset meseci zatvora, sa rokom provere od tri godine. Takođe, Maksimović je pristao i da plati i novčanu kaznu od 120.000 dinara.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti