separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Linta: Tumbaković, Ivanić i Stojković pokazali da su časni Srbi


Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta pozdravio je odluku selektora Ljubiše Tumbakovića da odbije da vodi fudbalsku reprezentaciju Crne Gore na utakmici protiv tzv. Kosova, kao i igrača Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića koji su odbili da igraju tu utakmicu.


- Tumbaković, Ivanić i Stojković su pokazali da su časni Srbi i prave patriote jer bi vođenjem odnosno igranjem protiv reprezentacije tzv. Kosova priznali nezavisnost južne srpske pokrajine. 

Žalosno je što su neki drugi srpski fudbaleri pristali da igraju za Crnu Goru protiv lažne države Kosovo - navodi Linta u pisanoj izjavi za medije.

On, kaže, veruje da će doći dan kada će tradicionalna Crna Gora povući sramnu i antisrpsku odluku režima Mile Đukanovića o priznanju lažne države Kosovo. 

Takođe, Linta kaže da veruje da će doći dan kada neko buduće rukovodstvo Fudbalskog saveza Crne Gore neće pristati da crnogorska reprezentacija igra utakmice protiv tzv. Kosova, kao i da se u Podgorici ističe zastava i pušta himna reprezentacije lažne države Kosovo. 

- Fudbalski savez Crne Gore na čelu s Dejanom Savičevićem odlukom da igra protiv tzv. Kosova sipao je so na ranu Srbije i srpskog naroda - poručio je Linta u izjavi dostavljenoj medijima.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti