AKTUELNO

On je iznenadio sve kada mu se na sceni pridružio brat blizanac.

Najgledanije muzičko takmičenje za sve mališane širom regiona jesu svakako Pinkove zvezdice koje svake godine na scenu dovodi najtalentovanije od njih. Ove sezone srca milionskog auditorijuma je zasigurno osvojio četnaestogodišnji Relja Ćetković iz Podgorice.

Za ovo takmičenje sam se prijavio da bi stekao više iskustva a na sceni se osećam se prelepo pogotovo ako znam da sam odradio dobar posao - rekao je on.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Relja je za portal Pink.rs otkrio da zbog toga što njegov stric Sergej Ćetković, sedi u crvenoj stolici tokom nastupa, ima mnogo veću tremu i odgovornost da li će izneti pesmu na pravi način, a evo šta on kaže čiji komentar najviše uvažava.

Najviše od žirija volim Sergeja, ali mi znači komentar svakog od njih, kako i pohvala, tako i kritika ali svakako imam veću tremu. To je velika odgovornost, ali se trudim da ne mislim o tome i otpevam što bolje - rekao je on i dodao da mu je želja da snimi duet sa stricem.

Foto: Tv Pink Printscreen, Pink.rs, Privatna arhiva

Ono što je posebno interesantno da ovaj mališan ima brata blizanca Ratka Ćetkovića koji mu je ogromna podrška u ovom takmičenju i trudi se da bude uz njega pred svaki nastup. Zbog identičnog izgleda njih dvojica su priznali da su bili u situaciji da zamene uloge i to im je uvek uspevalo.

Foto: Miloš Rafailović

Da se za svaki svoj nastup naporno sprema sa D-mol školom pevanja svedoči i da je u svakoj emisiji dobio pet stolica koje su značile direktan prolaz u naredni krug.

Idem u D-mol školu pevanja u Podgorici, želeo bih ovom prilikom da pozdravim prijatelje iz D-mol škole pevanja i takođe provesore Danijela Alibabića i Snežanu Ćosović.

Relja je pratio i prethodne sezone ovog muzičkog programa što mu je i dalo podrstek da se prijavi, a njegovi favoriti su bili Komnen Vuković i Katarina Radulović koji su učestvovali prošle godine.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ovaj tinejdžer je istakao da je kroz ovo takmičenje upoznao mnogo novih drugara sa kojima će nastaviti komunikaciju i nakon takmičenja.

Svi se družimo međusobno i to je baš lepo - rekao je sa osmehom na licu.

Pročitajte još: LJUBAV ZA MUZIKOM NE PRESTAJE! Ognjen Repanović: U Pinkovim zvezdicama se OSEĆAM KAO KOD KUĆE! (VIDEO)

On kroz svoje nastupe preferira zabavnu, pop muziku, a neke od njegovih najboljih nastupa možete pogledati u narednim video-snimcima. Sergejev bratanac će zajedno sa još osmoro dece nastupati u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" u petak 9. februara posle 21:30h, samo na TV Pink!

D. B.

#Pinkove zvezdice

#Relja Ćetković

#Sergej Ćetković

'