AKTUELNO

Vlasnik haskija i zlatnog retrivera neprijatno se iznenadio kada se vratio kući i zatekao svoj dom u potpunom haosu. Kada je pregledao snimak nadzorne kamere, sve mu je postalo mnogo jasnije.

Njegov kauč bio je potpuno raskomadan i uništen, a kamera je pokazala da je tu štetu napravio njegov haski Oreo. Haski je zubima vukao kauč sve do drugog kraja prostorije, pre nego što je počeo da ga žvaće.

Zlati retriver MiXiu ležao je na podu i posmatrao kako njegov dlakavi prijatelj razbacuje delove kauča svugde po sobi. Haski je zatim skočio na kauč i počeo da zavija, a na kraju je otišao do stalka za televizor i prevrnuo korpu za smeće.

Kada su čuli da se vlasnik vratio, oba psa brzo su otrčala do vrata i pretvarala se kao da se ništa nije dogodilo. Želeli su da izgledaju nevino, ali je vlasnik odmah pogledao snimak kamere i otkrio pravu istinu.

Video je na kineskoj verziji TikToka Douyin pregledan više od 1.8 miliona puta, a mnogi su se u komentarima našalili da im se čini da haski ima nešto protiv kauča.

„Apsolutno ga mrzi“, napisao je jedan korisnik.

„Sva sreća pa možeš dokazati da zlatni retriver nije kriv“, dodao je drugi.

#haski