AKTUELNO

Sa stilom i novim modnim kombinacijama poželjno je eksperimentisati.

Međutim, muškarcima često promaknu neki detalji koji mogu da im upropaste izgled. Evo u čemu najčešće greše.

Kada je reč o odabiru majica za toplije vreme, rukavi bi trebalo da pokriju polovinu nadlaktice zbog bolje proporcije tela. Međutim, važna je i visina. Na visokom muškarcu malo duži rukavi izgledaće bolje nego na niskom.

Modni stručnjaci savetuju da tokom vrelih dana izbegavaju farmerke. Mada odlično izgledaju uz majice i košulje, nisu najpraktičniji odevni predmet za leto jer će vam u njima biti vruće i znojićete se. Umesto toga, izaberite pantalone od laganijih materijala, poput lana.

Bela boja je uvek dobar izbor, ali...

Ukoliko niste pristalica svetlih tonova, sada je trenutak da to isprobate i ne zaboravite da je bela boja uvek dobar izbor. Ono što bi trebalo da izbegavate je previše uska odeća, jer ćete se u njoj verovatno znojiti. Dopustite koži da diše, odaberite širu odeću u kojoj ćete se osećati prijatno i koja će vam pristajati.

Čarape i kratke pantalone ne idu zajedno! Važne su i cipele, mislite o tome!

Kada je reč o kratkim pantalonama, obratite pažnju na njihovu dužinu. Stručnjaci kažu da bi trebalo da budu sedam do deset centimetara iznad kolena.

Ali nikako se ne preporučuje da sa kratkim pantalonama nosite čarape. Takođe, važne su i cipele. Birajte laganu i prozračnu obuću od platna ili antilop kože.

#Životinja