AKTUELNO

Sezona godišnjih odmora je počela i mnogi naši turisti su se već uputili na omiljene letnje destinacije na moru. Poznato je da većina njih preferira odlazak u Grčku te uveliko na društvenim mrežama možemo da pročitamo razna iskustva sa raznih letovališta, dogodovština i ovogodišnjih cena hrane, ležaljki, suncobrana.

Jedna od novina ove godine je da turisti koji na letovanje idu autobusom ne mogu da ponesu više od 23 kilograma prtljaga. Ovo je novina koja je stupila na snagu upravo zbog bezbednosti putnika jer se dešavalo ranijih godina da na letovanje od kuće nose stolice, čamce, lažaljke...

U Fejsbuk grupi Grčkainfo pojavila se odjava koja je nasmejala mnoge članove. Jedan član je napisao kakakv je odgovor dobio od radnice agencije kada je pitao da li sme da ponese suncobran.

Foto: RINA

- Na pitanje: Da li sme da se nosi suncobran u autobus, radnica u jednoj turističkoj agenciji mi je rekla... Ne sme! Pitao sam zašto? Kaže, dešava se da putnici biju vozače suncobranima!!! Kad se nisam izvrnuo sa stolice haha - glasi njegova objava ispod koje su se nizali komentari:

- E, ismejah se slatko. Ako neko dobije još neko obrazloženje neka objavi - piše u prvom, dok u drugom stoji:

Foto: Facebook.com/Grčka INFO

- Za 10 evra suncobran kupite dole i ostavite aman! Ja idem kolima pa ne nosim, ali ljudi su čudo.

Mnogi članovi su savetovali da je najbolje kupiti suncobran na odredište jer cena nije previsoka.

Autor: Jovana Nerić