AKTUELNO

Najjači teatar na Balkanu privodi kraju pokretne platforme.

Vlasnik PINK MEDIA GROUP, Željko Mitrović, pravi pozorište budućnosti. Digitalno pozorište, specijalizovano za mjuzikle u Beogradu na kom Mitrović temeljno radi, veruje se da će biti značajno ispred svakog postojećeg. Teatar Odeon - pozorište budućnosti, veruje se, da će Beograd ozbiljno pozicionirati kada je reč o kulturi, ali i mjuziklu koji na ovim prostorima nije dovoljno zastupljen, a Odeon planira da to promeni.

Kao veliki poštovalac mjuzikla, Mitrović je rešen da Teatar Odeon bude perfektan i samim tim njegov trud oko njega je temeljan. U to ime, Željko je poželeo da sa svojim Instagram pratiocima podeli najnoviju vest vezanu za Teatar Odeon:

Foto: Printscreen /Ž. Mitrović / Instagram

"I treća od 7 pokretnih platformi, u mom Teatru Odeon, puštena je u rad. Projektovao sam čak dve različite kompletne scene koje izlaze iz podnožja stejdza! Još malo i gotoooooovo!" - rekao je Mitrović.

Foto: Printscreen /Ž. Mitrović / Instagram

Foto: Printscreen /Ž. Mitrović / Instagram

Mjuzikl kao najzahtevniji i najizazovniji pozorišni žanr, Mitrović će predstaviti domaćoj publici na najbolji mogići način i Teatar Odeon svakako smestiti na mapu znamenitosti Beograda. Kasting za prijem glumaca, plesača i tehničkog osoblja traje do 31. decembra. Showreel, CV i motivaciono pismo pošaljite na mejl: teatarodeon@gmail.com.

Autor: S.P.

#Pink Media Group

#Teatar Odeon

#Željko Mitrović