AKTUELNO

Srbija će imati svetsku scenu.

Vlasnik medijske imperije, Željko Mitrović, pravi pozorište budućnosti. Digitalno pozorište, specijalizovano za mjuzikle u Beogradu na kom Mitrović temeljno radi, veruje se da će biti značajno ispred svakog postojećeg. Teatar Odeon - pozorište budućnosti, preti da sa sobom donese jedan potpuno novi nivo domaćoj kulturi, ali i da pozicionira Beograd kao centar regiona u kulturnom smislu. 

Željko Mitrović poželeo je da sa svojim Instagram pratiocima podeli najnovije impresije.

Foto: Željko Mitrović/Instagram Print Screen

"I druga od 7 pokretnih platformi u mom spektakularnom Teatru Odeon, puštena je u rad, mostovi, cugovi i holgramska i pirotehnička infrastruktura, radionički pri kraju! Enterijer počinje da se radi sledeće nedelje! Uskoro u Beogradu najludje pozorište u ovom delu sveta!" - rekao je Mitrović.

Foto: Željko Mitrović/Instagram Print Screen

Mjuzikl kao najzahtevniji i najizazovniji pozorišni žanr biće predstavljen publici na najvelepniji način i verujemo da Teatar Odeon svakako će biti nešto do sada neviđeno na ovim prostorima. Kasting za prijem glumaca, plesača i tehničkog osoblja traje do 31. decembra. Showreel, CV i motivaciono pismo pošaljite na mejl: teatarodeon@gmail.com.

Foto: Željko Mitrović/Instagram Print Screen

Autor: S.P.

#Pink Media Group

#Teatar Odeon

#Željko Mitrović