AKTUELNO

Po svemu sudeći, nešto ima fatalno u toj kombinaciji.

Svi mi koji pomno pratimo dešavanja u muzičkom šou "Prvi bend Srbije" na Insta TVu, veoma dobro znamo da se balerina Jelena opasno zaljubila u barmena novicu. I nije se ni libila da iznese javno svoje emocije. Ipak, Novica nije respondovao na način na koji je Jelena želela, u tom se i fizički povredila, te je morala da napusti ovo muzičko takmičenje.

Ne lezi vraže, šank ne sme pasti. I za to se njena koleginica, plesačica Dorotea veoma pobrinula. Za razliku od susreta sa Jelenom, kada mu je Dorotea pravila društvo u šanku - Novica, čini se, je bio mnogo više zainteresovaniji, pričljiviji i poletniji.

"Kada pijem belo vino pijem sa jabukom, sa sokom od jabuke" - započeo je Novica konverzaciju nasmejan.
"Stvarno? To nije loša ideja" - rekla mu je Dorotea.
"To ili Guaranu" - nastavio je Novica.
"Uh, ne Guarana...već mi nije dobro...Ali sok od jabuke - to nije loše" - kazala mu je Dorotea.

Foto: Printscreen

Dorotea je onda čula jednu od svojih omiljenih pesama, koju je novi takmičar Čola izvodio, sa svojim bendom. Ona se popela na šank i sa tog mosta uživala kako u pogledu na barmena, tako i u pesmi svojih cimera u InstaGradu. Novica je pazo da Dorotea ne padne i sa osmehom je pratio njenu uzbuđenost povodom Galijine numere koja se trenutno izvodila.

"Kul ti je frizura" - rekao joj je Novica, do joj je iz šale povukao repić.
"Hvala, ali nemoj da je zezneš." - rekla je Dorotea, koja dok se spuštala sa šanka i nameštala frizuru.

Foto: Printscreen

U sledećem trenutku Novica i Dorotea su đuskali u šanku, ali se činilo da je Dorotea, iako je želela da bude baš pored Novice, svakako bila dosta umerenija od njega vezano za potrebu za kontaktom...a kamo li u poređenju sa svojom predhodnicom balerinom.

Foto: Printscreen

Lepa balerina, zamolila je barmena da nazdravi sa njom, sa svojim sokom od višnje, dok je ona nazdravila sa belim vinom. Novicina pojava, očigledno pravi pometnju kojoj se nismo nadali u InstaGradu - te pratimo pomno nova dešavanja.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije