AKTUELNO

Bilal Brajlović verio je noćas na žurki u "Zadruzi" devojku Maju Marinković koju će, po svemu sudeći, oženiti u rijalitiju. Njen otac Taki Marinković je u šoku zbog novonastale situacije.

Taki ne veruje u Bilalove iskrene namere.

Šta je to, pijana žurka ili šta?! Svi me od jutros zovu! Ja sam tog momka pljuvao, sve ih pljujem, dok ih ne vidim na moje oči! Dok neko ne stane preda mnom, pruži ruku i pita:"Da li ti daješ blagoslov da ti ja budem zet?"... Više nema ja da hvalim, a da mi posle, da izvinete, j*be mater - kaže Taki, koji ima zahtev za budućeg zeta.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/PRIVATNA ARHIVA/PIXABAY.COM

Bilal od mene treba da traži ruku, po starim običajima. Videću da li ću mu dati, znate li kad je jul.

Kako kaže, ponosan je na svoju mezimicu.

- Gledam ovu moju ćerku koliko je sazrela, koliko je ona svoj mozak uključila, koliko razmišlja unapred... Super mi je Maja - pohvalio se Taki, a na pitanje kako komentariše njene žestoke seksualne odnose na televiziji, Marinković u svom stilu kaže:

Šta je tu imam da kažem? Punoletna je, zna šta radi, ja sam tu nemoćan. Ipak, ja mislim da je to fotomontaža! Tako i ja, imam komšiju ispod mene... Kada sam nervozan pomeram krevet, pustim p*rniće na TV-u. Ono sve vrišti, a ja sam u stanu, to kad hoću da ih nerviram i provociram (smeh).

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.