AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno zbog ovog pitanja.

Jovna Tomić Matora nedavno je postala nova učesnica Zadruge 2, a već na samom početku uspela je da zaigra igru sa pojedinim takmičarima.

Tako je i u ,,Igri istine" pokušala da raskrinka Natašu Moskvu, pa ju je pred svima upitala nešto što je ukućanku zbunilo.

Ti si osoba koju ne mogu da provalim i mislim da je priča sa Lazarom fejk. Mislim da ti je on samo drag i da ti prija, ali si ti izjavila da si zaljubljena. Da li to radiš zato što ti nedostaje pažnja? - pitala je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam prvi put u rijalitiju i ne znam da se igram toga. Ja sam po prirodi tajanstvena, jer većinu emocija držim u sebi. Mislim da za sve postoji pravo vreme, ali Matora, ko si ti meni da ti ja govorim o pravim emocijama? - pitala je Moskva.
Zato što ti lažeš sebe. Ja sam pokušala da te provalim, delovala si mi iskreno i zato me to začudilo - rekla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad je Miki pitao, ja sam rekla da je to zdrava svađa. On je mene iritirao ishitrenim postupcima, ponašao se detinjasto. Bežao je preko ograde, bio je eksplozivan, nisam mogla da radim na tom odnosu. U svemu tome rekla sam da mi je samo drag, jer sam bila i živčana i nervozna, Ja sve u sebi nosim. Otkriću jednu malu stvar o sebi. Kako se on ponaša prema meni u kući, tako i ja isto. On ako kaže da mu nije stalo, reći ću i ja, ljubavna igrica - rekla je Moskva.

Nataša je ponovo bila konfuzna u svom izlaganju, a kako vi ovo komentarišete? Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Nataša Moskva

'